Как да си направя сайт в няколко стъпки?

как да си направя сайт

Ако желаете да започнете свой онлайн бизнес, то със сигурност ще имате нужда и от създаването на сайт. И за да не прибягвате към услугите на специалист, които не са никак евтини, в тази статия ще откриете няколко лесни стъпки, с които ще успеете да се справите сами.

Как да си направя уеб сайт в няколко стъпки?

1. Избор на хостинг и домейн

Предполагам, че сте наясно какво означава всяко от понятията по отделно, затова няма да наблягам на тях. Но ако случайно не сте на 100% сигурни за тяхната дефиниция, не се притеснявайте да посетите сайта, където подробно, точно и ясно е обяснено всичко.

2. Инсталиране на WordPress

Безплатният софтуер, който всеки би могъл да изтегли инсталира без никакъв проблем. Той е изключително лесен за персонализиране чрез теми и приставки за хора, които не са толкова на „ти“ с технологиите. WordPress е обичан и разпознаваем от Google и е един от най-често избираните софтуери при създаването на нов сайт.

3. Добавяне на съдържанието

Тук вече идва истинският момент свързан именно с това „Как да си направя сайт?“. Както знаете, дори и да имате създадена уеб страница, без своя „пълнеж“, тя не представлява нищо. Затова и в тази стъпка е редно да оформите и добавите текст и снимки.

Останалите три стъпки са:
4. Регистрация в Google търсачка
5. Рекламиране на сайта в Google
6. Печели от реклама в Google

Ако все още обаче не можете да си отговорите на въпроса – Как да си направя сайт, то посетете уеб сайта за изработката на сайтове и всичко ще ви се изясни изключително бързо. Това не е безплатно онлайн ръководство, което има за цел да даде информация на всеки начинаещ, който желае да създаде свой уебсайт. Там ще откриете ценни съвети и нагледно обяснение за всяка една стъпка как да си поръчате качествен сайт, която ви вълнува. А ако имате допълнителни въпроси, различни от това, можете да използвате формата за контакти, поместена в сайта им.